Beroep Teamleider

Hoe ziet je loopbaan eruit?

Beroep Teamleider

Hoe ziet je loopbaan eruit?

Als je eenmaal teamleider bent, heb je al een aardige carrièrestap gemaakt. Als je ambitieus bent, zijn er voldoende mogelijkheden om cursussen en trainingen op diverse deelgebieden te volgen. Denk bijvoorbeeld aan een training conflicthantering of budgetteren.

Je kunt ook op steeds grotere afdelingen gaan werken, zodat de leidinggevende taken veelomvattender worden. Bovendien zijn er in alle soorten zorginstellingen teamleiders nodig, dus heb je gedurende je loopbaan voldoende mogelijkheden om je werk spannend en afwisselend te houden.

Verder studeren?
Speelt er een complexe zorgvraag in jouw vakgebied en wil jij bijdragen aan de oplossing? Volg dan de HBO Master Innovatie in Zorg en Welzijn. Je leert trajecten te bedenken en uit te voeren en daarmee zorgprocessen te verbeteren.

Werken aan je eigen loopbaan
Ben je op zoek naar een baan of een nieuwe functie en kun je daarbij hulp gebruiken? Bijvoorbeeld bij het oppimpen van je cv, het ontdekken van je talenten en het vinden van een beroep dat bij jou past? Ga dan naar: www.sociaalwerk-werkt.nl/ontwikkelen-voor-je-toekomst/profileer-jezelf

Gratis loopbaanadvies Sterk in je werk 
Wil je weten welke loopbaanmogelijkheden er voor jou zijn in de sector zorg, welzijn en sport? Vraag dan een gratis loopbaangesprek aan via www.sterkinjewerk.nl.