Ga vragen beantwoorden

Ga vragen beantwoorden

Wil je vragen beantwoorden over je opleiding, je beroep of allebei?

Iets voor jou?
Om vragen van geïnteresseerden te kunnen beantwoorden en ChoozGuide te worden, heb je allereerst praktijkervaring nodig in een opleiding of baan in zorg, welzijn of sport. Zodat je je enthousiasme, maar ook realisme voor de eisen van het beroep of de studie kunt overbrengen. Je geeft eerlijke voorlichting, daar hebben mensen wat aan!

Sommige ChoozGuides ontvangen enkele mailtjes per week, anderen enkelen per maand.

Heb je zelf een vraag?
Heb je zelf een vraag over leren en werken in zorg, welzijn en sport? Dan hoef je deze formulieren niet in te vullen. Mail gewoon met de redactie via vraag@youchooz.nl.

Profielpagina
Via YouChooz.nl kun je niet alleen vragen beantwoorden van bezoekers, je kunt deze bezoekers ook van informatie voorzien via je eigen profiel. Hier kun je veelgestelde vragen publiceren, linkjes plaatsen en foto's en filmpjes showen. Per mail krijg je inloggegevens toegestuurd, zodat je je profielpagina kunt aanvullen.

Je e-mailadres
Je e-mailadres wordt niet op de site gepubliceerd. Het wordt pas zichtbaar voor de mensen die jou mailen als jij een antwoord terugstuurt. Je privacy op de site is dus gewaarborgd.

Jouw gegevens alléén voor YouChooz
We vragen via het aanmeldingsformulier een aantal gegevens van je. Je adres hebben we nodig omdat we je moeten kunnen bereiken als je e-mailadres onverwachts niet meer werkt. De gegevens worden alleen gebruikt voor YouChooz.nl en niet verspreid aan derden.

Op de site publiceren we alleen je naam, de plaatsnaam, je functie of opleiding, je tekst en je eigen aanvullingen op je profiel.

Gegevens van bezoekers
Als ChoozGuide heb je contact met bezoekers die informatie willen over jouw vakgebied. Zij geven jou hun naam en e-mailadres en soms ook andere persoonlijke gegevens. We vragen je vertrouwelijk en zorgvuldig om te gaan met deze gegevens.

Wijzigingen
Ben je al ChoozGuide en wil je wijzigingen doorgeven, bijvoorbeeld een nieuw e-mailadres of een wijziging in je beroep of opleiding? Dan kun je correcties mailen naar: voorlichter@youchooz.nl. De redactie van YouChooz.nl zorgt ervoor dat je gegevens worden aangepast.

Stoppen altijd mogelijk!
We zouden het jammer vinden, maar je kunt uiteraard op elk moment stoppen met je deelname, simpelweg door een e-mail te sturen aan de redactie van YouChooz.nl: voorlichter@youchooz.nl.