Voorlichter

Chantal Dielis - Vermeulen

Voorlichter

Chantal Dielis - Vermeulen

Stel je vraag

Heb je een vraag voor een ChoozGuide? Dan gaat dat via e-mail, je vraag wordt dus niet gepubliceerd!

Werken en leren

Functie: Verpleegkundig Specialist

Chantal Dielis - Vermeulen

Begonnen met de MBO Verpleegkunde, daarna de (verkorte) HBO opleiding tot verpleegkundige gedaan en in het laatste jaar wiskunde op VWO niveau behaald. Dat zorgde voor toelating tot de (pre)master verplegingswetenschappen maar omdat ik toch graag directe patiëntenzorg wil blijven doen ben ik na mijn master begonnen met de opleiding tot MANP (Master Advanced Nursing Practice).

Verplegingswetenschappen studeren was de kers op de taart, verdieping vinden waar ik tot op de dag van vandaag nog veel aan heb. Ook het 'helicopteren' en reflecteren kwam ruimschoots aan bod. Even als natuurlijk het leren van gedegen wetenschappelijkonderzoek doen.

Inmiddels werk ik als Verpleegkundig Specialist in de Ouderenzorg. Mijn expertisegebied is geriatrische (neuro)revalidatie.
Als Verpleegkundig Specialist is geen dag hetzelfde, er is enorm veel variatie. Dat zit 'm met name in het speelveld wat je hebt in zowel het medisch als het verpleegkundig domein.
Voor mij is het echt een bewuste keuze om geen geneeskunde te gaan studeren, verpleegkunde is een prachtig vak.

Wat ik leuk vind is om het beroep van verpleegkunde, specifiek in de ouderenzorg, meer te profileren. We hebben zo'n mooi vak en je kunt je op zoveel manieren onderscheiden.

Verpleegkundigen, grijp je kansen!

Veelgestelde vragen