Voorlichter

Sandra Bouwhuis-Fontijn

Voorlichter

Sandra Bouwhuis-Fontijn

Stel je vraag

Heb je een vraag voor een ChoozGuide? Dan gaat dat via e-mail, je vraag wordt dus niet gepubliceerd!

student / Werken en leren

Functie: MBO-Verpleegkunde

Nadat ik in 2004 de opleiding Helpende Welzijn en in 2007 SPW 3 had afgerond heb ik 5,5 jaar in de kinderopvang gewerkt. Daarna ben ik wegens de bezuinigingen in de kinderopvang vanaf 2012 in de gehandicaptenzorg gaan werken, niet wetende of ik het leuk zou vinden.

Ik heb van 2013-2015 de opleiding MMZ 4 - persoonlijk begeleider gehandicaptenzorg met veel plezier gevolgd. In de gehandicaptenzorg heb ik in ruim 5 jaar tijd op verschillende groepen gewerkt. Als laatst werkte ik als begeleider in de gehandicaptenzorg op een zeer intensieve zorggroep en daarnaast als zorgassistent in de thuiszorg, hier zag ik veel handelingen wat alleen verzorgende en verpleegkundigen mochten doen. Ik dacht "dat wil ik ook". Ik wil meer voor mensen kunnen betekenen en mensen beter kunnen helpen / begeleiden.

Ik heb me toen verdiept in de opleiding MBO-Verpleegkunde en in de functie als Verpleegkundige. Toen heb gesolliciteerd bij een organisatie waarbij je als leerling Verpleegkundige in de VVT en ZH komt te werken. Eind augustus 2017 ben ik begonnen met de opleiding. Op dit moment werk ik voor 8 maanden in het ziekenhuis. Hiervoor heb ik 6 maanden in het thuiszorg gewerkt.

Ik had nooit gedacht dat ik deze opleiding zou gaan doen en dat ik dit werk zo leuk zou vinden, zowel thuiszorg als ziekenhuis. Ik vind het echt heel erg interessant en vooral heel leerzaam!

Mail gerust als je vragen hebt.