Wie wordt de Sociaal Werker van het jaar 2020?

november 2019

Sociaal werker van het jaar

Ken jij – bijvoorbeeld via je stage – een gewéldige sociaal werker? Zo eentje die de ideale ambassadeur voor zijn of haar vak is? Breng dan je stem uit bij de verkiezing Sociaal Werker van het jaar. Dat kan van 4 november tot begin februari 2020. De winnaar wordt half mei 2020 bekendgemaakt tijdens het Jaarcongres Sociaal Werk.

Gastcolleges, talkshows en debatten
Het Platform Arbeidsmarkt Sociaal Werk organiseert de verkiezing alweer voor de 11e keer. De winnaar mag een jaar lang het belangrijke werk van sociaal werkers onder de aandacht brengen. Bijvoorbeeld door gastcolleges op hogescholen te geven en mee te doen aan landelijke talkshows en politieke debatten.

Wie oh wie?
De Sociaal Werker van het Jaar 2020 moet wel wat in huis hebben. Hij of zij moet trots zijn op het vak, een visie hebben en mensen met elkaar verbinden. Denk jij: zo iemand ken ik? Geef hem of haar jouw stem!

Een hart voor kwetsbare mensen
Als sociaal werker (social worker) ondersteun je mensen die moeite hebben hun weg te vinden in de samenleving. Heb jij een hart voor kwetsbare mensen? Dan is dit beroep voor jou!


Terug naar het overzicht