Opleiding Gezondheidswetenschappen

Wist je dat…?

de opleiding kleinschalig is opgezet en daardoor veel aandacht heeft voor jouw individuele ontwikkeling?

de mogelijkheid bestaat om een deel van je studie in het buitenland te volgen?

je na afronding van de opleiding ook als beleidsmedewerker of manager Zorg en welzijn aan de slag kunt?

de Faculty of Health, Medicine and Life Sciences aan de Universiteit van Maastricht ook een opleiding Biomedical Sciences aanbiedt? Kijk voor meer informatie op www.maastrichtuniversity.nl/fhml.

de studie Gezondheidswetenschappen aan de universiteit van Rotterdam ook wel Beleid en Management Gezondheidszorg (BMG) wordt genoemd?

je in Amsterdam zowel in de bachelor als in de master stageloopt en zo praktijkervaring opdoet?

de Faculty of Health, Medicine and Life Sciences aan de Universiteit Maastricht ook de Engelstalige bacheloropleiding European Public Health aanbiedt? De studie is gericht op Europese en internationale vraagstukken en beleid op het gebied van volksgezondheid. Meer informatie: www.maastrichtuniversity.nl/fhml.

de VU in Amsterdam de bacheloropleiding Gezondheid en Leven aanbiedt? Bij deze opleiding kijk je naar alle aspecten van gezondheid en ziekte: van molecuul tot maatschappij.

de VU een Engelstalige onderzoeksmaster aanbiedt? De master Lifestyle and Chronic Disorders duurt 2 jaar en leert je hoe je onderzoek doet naar chronische ziektes en ziektes de voortkomen uit een slechte levensstijl.