Opleiding Master Neurorevalidatie en Innovatie

Welke vooropleiding heb je nodig?

Opleiding Master Neurorevalidatie en Innovatie

Welke vooropleiding heb je nodig?

Diploma's
Voor de HBO-master Neurorevalidatie en Innovatie heb je het volgende diploma nodig:
- HBO-bachelor

Daarnaast werk je minimaal 1 jaar met volwassenen en kinderen met neurologische en/of geriatrische aandoeningen óf heb je de minor Neurorevalidatie gevolgd.

Opdrachten uitvoeren binnen je werkomgeving
Bovendien heb je een relevante functie binnen neurologie/neurorevalidatie of verzorg je onderwijs met betrekking tot neurologische/geriatrische aandoeningen; voor minimaal 18 uur per week met mogelijkheden om binnen de werksituatie de taken en opdrachten van de Master Neurorevalidatie en Innovatie uit te voeren. Dit wordt contractueel met je werkgever afgesproken.

Een relevant HBO-bacheloropleiding is bijvoorbeeld:

De Master Neurorevalidatie en Innovatie bestaat uit 2 modules Zorgadvies en Zorgvernieuwing. Wil je niet direct de gehele master volgen, dan kun je ook starten met de 1e module. Om te starten met de 1e module zijn er 2 mogelijke routes.

Route 1
Om tot de 1e module te worden toegelaten, heb je een relevant HBO-bachelordiploma behaald en heb je een minor Neurorevalidatie gevolgd. Daarnaast heb je tijdens de bacheloropleiding een relevante stage in het vakgebied met goed gevolg doorlopen. Verder ben je bereid om 3 dagen per week stage te lopen zolang je nog geen relevante functie hebt in het vakgebied.

Route 2
Je wordt ook tot de 1e module toegelaten als je werkt als verpleegkundige/therapeut met mensen met neurologische of geriatrische aandoeningen of verzorgt onderwijs op bachelorniveau met betrekking tot neurologische of geriatrische aandoeningen. Je hebt dus een relevante functie in het vakgebied of in het onderwijs met de mogelijkheid om binnen de werksituatie de opdrachten van de opleiding uit te voeren.