Opleiding Technische Geneeskunde

Welke vervolgopleidingen zijn er?

Opleiding Technische Geneeskunde

Welke vervolgopleidingen zijn er?

Na het volgen van de bachelor- en masteropleiding Technische Geneeskunde ben je gekwalificeerd voor het beroep technisch geneeskundige.

Medische specialisaties
Wil je je verder specialiseren? Dan kun je een vervolgopleiding volgen voor 1 of meer medische specialisaties, die in lengte variëren van 3 tot 6 jaar. In deze periode werk je in een instelling. Je leert het vak dan ook vooral in de praktijk.

Van een groot aantal medische specialisaties vind je beroepsbeschrijvingen op de site. Kijk voor meer informatie bij: wat word je.

Misschien heb je tijdens je bachelor ontdekt dat je hart vooral bij de techniek ligt en niet zozeer bij de omgang met patiënten. Dan kun je kiezen voor de master Biomedical Engineering. Of andersom: techniek ligt je minder en patiënten meer. Dan kun je doorstromen naar een master Geneeskunde. Voor deze laatste richting moet je eerst een selectieprocedure en pre-master doorlopen.

Gratis loopbaanadvies Sterk in je werk
Weet je nog niet welke baan echt bij je past? Neem een kijkje bij het beroep dat bij deze opleiding hoort. Of vraag een gratis loopbaangesprek aan via www.sterkinjewerk.nl.